spaghettipig 发表于 2010-5-22 11:21:39

2010甄子丹洪金宝最新动作大片《葉問2》粵語版下载

2010年甄子丹/洪金宝大片《叶问2:宗师传奇》

◎中 文 名 叶问2:宗师传奇/叶问2
◎英 文 名 Ip Man 2: Legend of the Grandmaster/Ip Man 2/Ye Wen 2: Zong shi chuan qi
◎年  代 2010
◎国  家 中国香港
◎类  别 动作/传记/历史
◎片  长 108 Min
◎导  演 叶伟信 Wilson Yip
◎主  演 甄子丹 Donnie Yen
      洪金宝 Sammo Hung
      黄晓明 Xiaoming Huang
      熊黛林 Lynn Hung
      樊少皇 Siu-Wong Fan
      郑则仕 Kent Cheng
      释小龙 Siu Lung Sik
      蒋岱言 Daiyan Jiang
      林家栋 Ka Tung Lam
      杜宇航 Yu-Hang To
      谢丽萍 Amber Chia
      敖嘉年 Pierre Ngo
      Darren Shahlavi...Twister
      Stefan Morawietz...Twister's coach
電影截圖,全部自己截圖既。呢個我並唔知道系乜版本,但可以肯定一定唔系TC

BT種子

spaghettipig 发表于 2010-5-22 11:24:01

自己親測,剛剛閑睇完。

折翅黑天使 发表于 2010-5-22 11:28:16

效果睇落去,好一般喔....

spaghettipig 发表于 2010-5-22 11:44:03

3# 折翅黑天使

呢個我就唔知道啊,反正呢家系出邊你應該搵唔倒粵語版。我都話咗我唔知道呢個系乜版本。

43420 发表于 2010-5-22 22:16:20

睇截图就可以肯定一定系TC

spaghettipig 发表于 2010-5-23 12:13:03

5# 43420

如果系TC我就食咗距,你敢既話,大可以試下。

悲伤蓝调 发表于 2010-6-15 17:11:08

最好系粤语啦!

袁朗 发表于 2010-6-15 17:16:03

一看就知道是防DVD版的还用去下载吗?

a343310728 发表于 2010-6-15 17:45:47

吾系BD都吾想睇
页: [1]
查看完整版本: 2010甄子丹洪金宝最新动作大片《葉問2》粵語版下载

请大家牢记南瓜园网址 www.nan2008.com